Kakšna je razlika med okvirjem in zidom?
Kakšna je razlika med okvirjem in zidom?

Video: Kakšna je razlika med okvirjem in zidom?

Video: Kakšna je razlika med okvirjem in zidom?
Video: Шов петля в петлю по лицевой глади часть 2. Трикотажный невидимый шов иглой со спиц 2024, April
Anonim

Hiša zgrajena na a okvir ima lesene čepe med zunanji material in suhozid na notranji strani. Dom zgrajen na zidanje ima opečni ali cementni blok med zunanji material in suhozid v notranjosti.

Kakšna je torej razlika med Joited zidom in okvirjem?

Okvir gradnja je najlažji razred za pogorevanje ali razpihovanje, vendar je tudi ena najcenejših in najbolj vsestranskih zgradb za gradnjo. Zidana stena : V tem razredu stavbo podpirajo bloki iz žlindre, stene iz montažnih cementnih plošč ali večplastne, nosilne opeke.

Drugič, kaj se šteje za zidano zidavo? Opis CLM za Zidarsko zidanje (5022) Gradnja je upoštevati stavba z zunanjimi stenami zidanje ali požarno odporno gradbeno opremo, ki ne traja manj kot eno uro in ima gorljiva tla in strehe. Ta razvrstitev vključuje dela na zunanjih stenah z vnetljivimi tlemi in streho.

Če upoštevamo to, kakšna je razlika med okvirjem in zidanim furnirjem?

Največji Razlika je to s trdno zidanje , opeka drži hišo. Z furnir iz opeke , hiša drži opeka ! Za furnir iz opeke je les okvir stena, ki dejansko drži hišo. The furnir iz opeke je dejansko stranska stran!

Kaj pomeni gradbeni okvir?

Uokvirjanje, v Gradnja , ali je sestavljajo kosi, da dajo strukturo oporo in obliko. Okvirni materiali so običajno les, konstruiran les ali konstrukcijsko jeklo.

Priporočena: