Kaj je hiša s paličnim okvirjem?
Kaj je hiša s paličnim okvirjem?

Video: Kaj je hiša s paličnim okvirjem?

Video: Kaj je hiša s paličnim okvirjem?
Video: Dodoma nepremičnine - Hiša pod vznožjem Pohorja (prodaja) 2024, April
Anonim

Tradicionalno uokvirjanje doma je znano tudi kot palica stavbe. Ta vrsta hiša gradnja je takrat, ko se hiša sestavlja kos za kosom na mestu, kjer je hiša bo zaseden. Hiša material se dostavi na gradbišče, kjer ga sestavi gradbena ekipa s specializiranimi veščinami.

Če upoštevamo to, kaj je palični okvir?

Stick okvirjanje je gradnja strehe na gradbišču enega kosa ali deske naenkrat. Nato se dimenzijski les, imenovan špirovci, razreže tako, da se prilega en kos naenkrat, in potisne do okvirja na strehi, ki uravnovesi na odru, ki namesti špirovce.

Vedite tudi, kaj pomeni samo SB domovi? na mestu zgrajena hiša. Hiša zgrajena predvsem na lokaciji, kjer bo naseljena. Skrajno nasprotje je izdelan dom, ki je zgrajen drugje in preprosto prestavljen na lokacijo.

Preprosto tako, kaj je okvirjanje hiše?

Uokvirjanje , v gradbeništvu, je združevanje kosov, ki dajejo strukturo podporo in obliko. Uokvirjanje materiali so običajno les, konstruiran les ali konstrukcijsko jeklo.

Ali je modularni dom enako kot dom, zgrajen na palici?

Modularne hiše so zgrajeno v tovarniški nastavitvi, na tekočem traku, kar pomeni stavbe proces za vse kose je pod intenzivnim nadzorom kakovosti. A palica zgrajena doma , po drugi strani pa je zgrajeno iz nič na zemljišču, kjer bo sedel.

Priporočena: