Kaj je bootstrap pri zagonu?
Kaj je bootstrap pri zagonu?

Video: Kaj je bootstrap pri zagonu?

Video: Kaj je bootstrap pri zagonu?
Video: Адаптивная вёрстка сайтов за 37 минут + макет. Тебе не нужен Bootstrap! [ENG SUBS] 2024, Maj
Anonim

A bootstrap je program, ki med tem inicializira operacijski sistem (OS). začeti . Izraz bootstrap ali zagon nastala v zgodnjih 1950-ih. Nanašalo se je na a bootstrap gumb za nalaganje, ki je bil uporabljen za začetek ožičenja bootstrap program, ali manjši program, ki je izvajal večji program, kot je theOS.

Na ta način, kaj je bootstrap pri zagonu?

Dokončni vodnik o tem, kako Bootstrap Vaš Začeti . Bootstrapping tvoj začeti pomeni rast vašega podjetja z malo ali brez tveganega kapitala ali zunanjih naložb. Pomeni, da se zanašate na lastne prihranke in prihodke za delovanje in širitev.

Nato se postavlja vprašanje, kaj mislite z zagonom? Zagon je zagonsko zaporedje, ki zažene operacijski sistem računalnika, ko je ta vklopljen. A zagon zaporedje je začetni niz operacij, ki jih računalnik izvede, ko je vklopljen. Vsak računalnik ima zagon zaporedju.

Kaj posledično pomeni bootstrap v tehnologiji?

Bootstrap . Bootstrap , oz zagon , je glagol, ki izhaja iz izreka, "vleči se za svoje škornje". Idiom implicira osebo je samozadostna, ne potrebuje pomoči drugih. Pravzaprav izraz "zagon", kot pri zagonu računalnika, izvira iz besede bootstrap.

Zakaj se imenuje zagon?

Bootstrapping . Zdi se, da izraz izvira iz Združenih držav Amerike v začetku 19. stoletja (zlasti v frazi "potegniti se čez ograjo za škornje") in pomeni absurdno nemogoče dejanje, adinaton.

Priporočena: