Kaj pomeni čas krčenja?
Kaj pomeni čas krčenja?

Video: Kaj pomeni čas krčenja?

Video: Kaj pomeni čas krčenja?
Video: Песня про зайцев 2024, Maj
Anonim

kratek čas . A obdobje ko pritisk za uspeh je super, pogosto proti koncu podjetja. Na primer, Čas je za kratek čas -imava samo še dva dni za dokončanje. Ta izraz zaposluje hrustanje v smislu "kritične situacije ali preizkusa". [Podobno se lahko vprašamo, ko gre za pomen hrustanca?

Pomen od če/ ko gre za škripanje - Učnikov slovar. če/ ko gre za krč . če/ko situacija postane resna ali morate sprejeti pomembno odločitev: Ko je šlo za hrustanje , Bil sem preveč nervozen, da bi jo prosil za zmenek.

Drugič, kako v stavku uporabite besedo crunch? crunch Primeri stavkov

  1. Z bumom in hrustanjem se je zložila v oblak dima.
  2. Preskočila je nizek kamniti zid in s škripanjem pristala v mrtvi travi na drugi strani.
  3. Solata je sendviču dodala hrustljavost.
  4. Slišala je škripanje snega pod škornji.
  5. Čudila se je mehkemu škrtanju gramoza pod njenimi čevlji.

kaj pomeni v krču?

"Sem v a hrustanje " pomeni da se ti mudi. Imate malo časa za narediti kaj je treba narediti. Lahko bi tudi pomeni da je nekdo malo zamujal in se mudi, da bi ga nadoknadil. "Sem v a hrustanje " pomeni da se ti mudi. Imate malo časa za narediti kaj je treba narediti.

Kakšen je čas prekinitve lige NBA?

Točka, pozno v igri, ko morajo ekipe/igralci stopiti korak in dati vse od sebe, da si zagotovijo zmago. Rezultat igre mora biti blizu konca, da kratek čas Ta izraz se lahko uporablja za različne športe, vendar je predvsem košarkarski izraz.

Priporočena: