Kazalo:

Kaj je referenčna tablica rezervoarja?
Kaj je referenčna tablica rezervoarja?

Video: Kaj je referenčna tablica rezervoarja?

Video: Kaj je referenčna tablica rezervoarja?
Video: Стиральная машина рвет вещи (диагностика и ремонт) 2024, Maj
Anonim

Datum plošča

Kovina plošča pritrjen na dnu rezervoar vzdolž navpične osi, ki se spušča od referenčne točke potopa. Zagotavlja fiksno kontaktno površino, iz katere se izvaja meritev padca.

Poleg tega, kakšna je referenčna višina rezervoarja za shranjevanje?

The referenca merilec višina je oddaljenost od referenca merilna točka (fiksna točka na vrhu rezervoar ) do referenčne plošče na dnu rezervoar , kot je prikazano na sliki 1. Temu pravimo tudi referenčna višina , referenca globino ali merjenje višina.

Drugič, kaj je ullage in innage? Trak se uporablja za merjenje praznina ali innage (nivo tekočine). The ullage je razdalja od referenčne točke rezervoarja do površine tekočine. Nivo rezervoarja se nato izračuna tako, da se vzame referenčna višina minus izmerjena praznina.

Kaj je na ta način povezovanje tankov?

Pritrditev rezervoarja je postopek za merjenje tekočin v skladiščih cisterne za namene kalibracije dimenzij. Te meritve vključujejo dimenzije skladišča rezervoar v katerem se merijo njegova višina, zunanji premer in prostornina.

Kako pretvorim ullage v Innage?

An innage merilnik je lahko spremenjen do an ullage merilnika z odštevanjem innage od referenčne višine, prikazane na tabeli zmogljivosti. Innage meritev je določitev višine tekočine v rezervoarju.

Priporočena: