Kaj se prodaja v maloprodaji?
Kaj se prodaja v maloprodaji?

Video: Kaj se prodaja v maloprodaji?

Video: Kaj se prodaja v maloprodaji?
Video: Ярмарка невест в Болгарии — как купить жену на рынке — DW Documentary на русском 2024, Maj
Anonim

Prodaja - skozi se nanaša na odstotek izdelka, ki je prodano od a trgovec na drobno po odpremi s strani dobavitelja, običajno izraženo v odstotkih. Čista prodaja se v bistvu nanaša na isto stvar, v absolutnih številkah. Prodaja - skozi se izračuna v obdobju (običajno 1 mesec).

Ljudje se tudi sprašujejo, kaj je prodajna formula?

Prodaja - skozi je odstotek enot prodano v obdobju (na primer 1 mesec). Izračuna se z deljenjem števila enot prodano po začetni inventarji (za isto časovno obdobje). Primer: V mesecu avgustu vi prodati 100 majic.

Poleg tega, kaj pa pomeni maloprodaja? Koeficient obračanja zalog

Kakšen je torej odstotek dobre prodaje v maloprodaji?

A prodati - preko tečaja (STR) je metrika, ki jo uporablja trgovci na drobno in spletni prodajalci, ki primerjajo količino zalog, ki jih je prejel od proizvajalca, z dejanskim številom enot prodano svojim strankam. Na primer, če vaša trgovina naroči 50 stolov in prodaja 20 od njih, tvojih prodati - preko tečaja je 20/50 x 100 = 40 %.

Kaj je sell v VS sell through?

Za proizvajalca ali distributerja a prodati -in nastopi, ko se trgovec na drobno strinja z nakupom blaga. Izraz temelji na konceptu, da je dobavitelj prodajajo blago v trgovini prodajalca. Prodajalec nato blago ponudi v prodajo. A prodati - skozi nastane, ko kupec kupi izdelek pri prodajalcu.

Priporočena: