Kaj pomeni stanje glavne knjige na bančnem računu?
Kaj pomeni stanje glavne knjige na bančnem računu?

Video: Kaj pomeni stanje glavne knjige na bančnem računu?

Video: Kaj pomeni stanje glavne knjige na bančnem računu?
Video: Украшаю ОЧЕНЬ ПРОСТО жестяную банку , но так получится на любой поверхности. ХоббиМаркет 2024, Maj
Anonim

The bilance glavne knjige ali je ravnovesje na voljo od začetka dneva. Na voljo ravnovesje je mogoče opredeliti na dva različna načina; so: The bilance glavne knjige , plus ali minus kakršna koli nadaljnja aktivnost čez dan; v bistvu je to konec ravnovesje kadarkoli v dnevu; oz.

Kasneje se lahko vprašamo tudi, kakšna je razlika med stanjem v knjigi in razpoložljivim stanjem?

Vaš bilance glavne knjige je vaša trenutna banka ravnovesje , v nasprotju z vašim Razpoložljivo stanje . Vaš Razpoložljivo stanje vključuje dobroimetje ali bremenitev transakcij, ki še niso bile objavljene na vašem računu, kot so nakazila ali dvigi, ki ste jih naredili v zadnjih 24 ur.

Prav tako, kaj je pomen stanja knjige v bankomatu? Na voljo ravnovesje ali je knjigovodska bilanca , plus ali minus kakršna koli nadaljnja dejavnost čez dan, kot so nakupi z debetno kartico, bankomat transakcije ali dvige ali neposredne depozite. Torej je ravnovesje kadarkoli v času dneva. Torej počakajte en dan knjigovodstvo in na voljo ravnovesje se bo ujemal.

Lahko se tudi vprašate, ali lahko dvignem denar iz stanja knjige?

Možno je Dvig sredstev iz tvojega bilance glavne knjige , čeprav morate najprej preveriti, ali ste na voljo ravnovesje da vidim, če sredstev so dejansko prisotni.

Kaj je stanje glavne knjige na tekočem računu?

A bilance glavne knjige je ravnovesje v račun na začetku vsakega dneva, znan tudi kot trenutno stanje . Vključuje vse depozite ali transakcije, ki so bile knjižene od prejšnje noči, ne glede na to, ali je bil denar zbran ali izplačan.

Priporočena: