Kakšne vodstvene lastnosti je imela Harriet Tubman?
Kakšne vodstvene lastnosti je imela Harriet Tubman?

Video: Kakšne vodstvene lastnosti je imela Harriet Tubman?

Video: Kakšne vodstvene lastnosti je imela Harriet Tubman?
Video: Центр посетителей подземной железной дороги Harriet Tubman - превью клипа 2 2024, Maj
Anonim

Služila je tistim, ki jih je imela rada, in zelo jih je imela rada. Te in druge lastnosti Harriet Tubman značaj in življenje je odražalo številne lastnosti vodje služabnikov, vključno z: zdravljenjem, empatijo, prepričljivostjo, predvidevanjem, skrbništvom, konceptualizacijo, izgradnjo skupnosti in predanostjo rasti ljudi.

Torej, kakšen tip vodje je bila Harriet Tubman?

Harriet Tubman je bila pobegla sužnja, ki je postala "dirigentka" na podzemni železnici in vodila sužnje na svobodo pred državljansko vojno, medtem ko je nosila nagrado na glavi. Bila pa je tudi medicinska sestra, vohunka Unije in podpornica volilne pravice žensk.

Lahko se tudi vprašamo, kako je Harriet Tubman vplivala na spremembe? Harriet Tubman vplivala na svet na dober način, ker jih je prepričala, da dvakrat razmišljajo o suženjstvu in tudi pomagala sužnjem, da si povrnejo svobodo. Pomagala je tudi gibanju za volilno pravico žensk, da je pokazalo, da ženske zmorejo, in to je vplivalo na nas, da zdaj dvakrat premislimo o vsaki ženski.

Poleg tega, kako je Harriet Tubman pokazala poštenost?

Harriet Tubman imel celovitost držati se tega, v kar je verjela v sužnje, ne bi smela biti sužnji. Nadaljevala je idejo o podzemni železnici. Moja mati kaže integriteto ker verjamem, da je moja sestra premlada, da bi imela svoj avto.

Zakaj je Harriet Tubman junak esej?

Harriet Tubman je definicija a junak ker je imela pogum, da je pobegnila iz suženjstva in nato popeljala druge sužnje v svobodo. Verjela je, da bi morali biti vsi ljudje svobodni in obravnavani enako. Zaradi tega se je borila v državljanski vojni, da bi osvobodila sužnje.

Priporočena: