Ali lahko vidim, kdo licitira za moj predmet?
Ali lahko vidim, kdo licitira za moj predmet?

Video: Ali lahko vidim, kdo licitira za moj predmet?

Video: Ali lahko vidim, kdo licitira za moj predmet?
Video: ДУХ БАБУШКИ НЕ ПОКИДАЕТ ЭТОТ ДОМ | GRANDMOTHER'S SPIRIT DOES NOT LEAVE THIS HOUSE 2024, Maj
Anonim

kdorkoli lahko vidite "the ponudbe " tako da greste na Ponudba Stran z zgodovino (kliknite # od ponudbe na glavni strani kotacije za dražbo).

Ali lahko prodajalec ponudi lasten predmet?

Shill licitiranje je, ko a prodajalec uporablja ločen račun, pa naj bo to eden od njihovih lastno , prijatelj ali družinski član ali pa prosijo nekoga za to ponudbo na njihovi dražbi, da bi umetno dvignili ceno dražbe. Shill licitiranje je v nasprotju s politiko eBaya in je na mnogih mestih nezakonit.

Poleg tega, kaj se zgodi, ko nekdo ponudi vaš izdelek na eBayu? Ko kotacijo konča, zmaga tisti, ki ponudi najvišjo ponudbo predmet in zaključi nakup. Ne pozabite, a ponudbo velja za zavezujočo pogodbo. To pomeni, da ko si ponudbo za artikel , se zavezujete, da ga boste kupili, če zmagate.

Ali lahko prodajalec vidi mojo najvišjo ponudbo?

Odgovori (8) Ne, eBay ne razkriva a najvišja ponudba ponudnika na prodajalec ali kdo drug razen ponudnik kdo ga je postavil. ti oglejte si svojo najvišjo ponudbo od eBaya ne ne glej kakršen koli razlog, da to skrijete pred vami in morate ponudbo višje od nje, če želite povečati vaša ponudba . eBay ne ne pokazati vaša najvišja ponudba komur koli razen tebi.

Ali so šilingi nezakoniti?

šiling je nezakonito v mnogih okoliščinah in v številnih jurisdikcijah zaradi možnosti goljufije in škode; če pa shill ne izpostavlja nevarnosti izgube neobveščenih strank, ampak zgolj ustvarja "buzz", so dejanja shilla lahko zakonita.

Priporočena: