Zakaj potrebujete nevtralizator kondenzata?
Zakaj potrebujete nevtralizator kondenzata?

Video: Zakaj potrebujete nevtralizator kondenzata?

Video: Zakaj potrebujete nevtralizator kondenzata?
Video: Замена Мембраны Пружины КВКГ Cayenne [Кайен] 3.2 Почему задирает мотор Cayenne [Кайен] 4.5; 4.8? 2024, Maj
Anonim

Kaj je a nevtralizator kondenzata ? Kot že ime pove, nevtralizatorji kondenzata filtrirajte in nevtralizirajte stranske produkte vode, tako da jih varno odlagate v odtok. S strokovno pomočjo, a nevtralizator kondenzata lahko pritrdite na drenažno cev, ki prihaja iz vaše peči, da nevtralizira odpadno vodo.

Ali je ob upoštevanju tega potreben nevtralizator kondenzata?

Da, tudi če vam ga ni treba uporabiti. tipično kondenzat iz kondenzacijskega kotla ima pH vrednost od 3,2 do 4,5, kar je dovolj kislo, da pusti madeže, uniči grmičevje in razjedi drenažne sisteme iz litega železa. Zato ne pozabite vključiti a nevtralizator kondenzata pri načrtovanju sistema.

Kaj je tudi komplet za nevtralizator kondenzata? Kompleti za nevtralizacijo kondenzata in nadomestni mediji A nevtralizator kondenzata je rezervoar ali posoda, ki je nameščena v skladu z a kondenzat odtok iz kondenzacijskega kotla, grelnika vode ali peči (preden vstopi v kanalizacijo).

Poleg tega, kdaj naj zamenjam nevtralizator kondenzata?

Seveda se zavedamo, da ne bodo vsi narediti zato priporočamo, da ga preverite vsaj vsako leto. Če je PH padel pod 5, je čas spremeniti ven svojega nevtralizator kondenzata medijev.

Zakaj potrebujem kondenzatno črpalko?

Preprečite škodo zaradi vode z a Kondenzatna črpalka Namestite ga s prezračevalno napravo. Ko kondenzat gradi, črpalke za kondenzat ven. Za odstranjevanje vode uporablja mehansko silo, tako da vam ni treba skrbeti, da bi voda prelila odtočno posodo. Zadržal bo odtekanje vode, medtem ko boste ostali hladni.

Priporočena: