Koliko stane na kvadratni čevelj gradnja hiše na Jamajki?
Koliko stane na kvadratni čevelj gradnja hiše na Jamajki?

Video: Koliko stane na kvadratni čevelj gradnja hiše na Jamajki?

Video: Koliko stane na kvadratni čevelj gradnja hiše na Jamajki?
Video: GRADNJA HIŠE NA KLJUČ: CENA, PREDNOSTI, SLABOSTI IN PREVERJENI IZVAJALCI 2024, Maj
Anonim

Preprost odgovor je, da strošek do zgraditi hišo na Jamajki je med 70 USD (nizki konci) in 110 USD (visoki konci) na kvadratni meter . In upoštevajte, da te cene vključuje tako material kot delo.

V zvezi s tem, koliko stane gradnja hiše na Jamajki 2018?

Dvosobno hiša , ki je v območju 1.200 kvadratnih metrov, bo po današnjih cenah izgradnja stala približno 5.000 dolarjev na kvadratni čevelj, kar je skupaj 6 milijonov dolarjev, pravi Cletus Graham, predsednik Jamajka Inštitut za geodete.

In koliko stane gradnja hiše na kvadratni meter? Pristojbine za pripravo Na kvadratni čevelj Pristojbine se gibljejo od 0,40 USD do 3 USD na kvadratni čevelj . Arhitekti zaračunavajo več, od 1,25 do 5 dolarjev na kvadratni čevelj z nekaterimi celo do 10 $.

Ali je posledično ceneje zgraditi ali kupiti hišo na Jamajki?

Medtem ko se mnogi odločijo za nakup , se veliko Jamajčanov odloči za graditi njihov domovih . En vir dejansko trdi, da je to povsem mogoče graditi stanovanje po ceni približno ene tretjine cenejši kot to do kupiti podobna.

Koliko je tovor peska na Jamajki?

The cena za tovor peska na Jamajki je trenutno 100 $, 958,70 JMD, to je približno $776,60 USD, po menjalnem tečaju 130 JMD za 1 USD.

Priporočena: