Ali lahko zgradim svojo hišo v Quebecu?
Ali lahko zgradim svojo hišo v Quebecu?

Video: Ali lahko zgradim svojo hišo v Quebecu?

Video: Ali lahko zgradim svojo hišo v Quebecu?
Video: Ali lahko vsi preidemo v 5. dimenzijo? 2024, Maj
Anonim

samo- Gradnja

Če želite najeti gradbene delavce, se morate registrirati pri Commission de la construction du Québec , ki volja vas stane 350 $ in zahteva, da izpolnite številne zahteve. Upoštevajte, da prijatelji in družina ne morejo opravljati nobenih nalog na delovišču, razen če so že registrirani delavci pri CCQ.

Posledično, ali lahko lastnik stanovanj v Quebecu opravi svoja električna dela?

Električna dela opravljate sami biti mamljiv, vendar moraš imeti poglobljeno znanje o elektrika . Poleg tega nekatere vrste delo , vključno elektrika , zahtevajo licenco Régie du bâtiment du Québec (RBQ). Za vašo električni obnove, morate najeti a električar.

Lahko se tudi vprašate, ali lahko zgradite svojo hišo v Kanadi? Kanada je a svobodna država in lahko storite karkoli ti želijo, če to ni prepovedano z zakonom«. Kot a pravilo, po nakupu a zemljiško parcelo lahko zgradite kaj hiša te želim. Logika je, da ljudje delujejo pod dvema motivoma: z stavbe njihov lastno hišo možno je prihraniti a precejšen znesek za gradnjo.

Posledično, koliko stane gradnja hiše v Quebecu?

Visokokakovostna samostojna hiša s površino 2000 kvadratnih metrov hiša bi stala do 460.000 $ v trdi stroški gradnje za gradnjo v Vancouvru, 420.000 $ v Torontu, vendar okoli 300.000 $ v Montrealu, Calgaryju ali Halifaxu, na podlagi Altus Group Canadian Stroški gradnje Vodnik 2018.

Koliko stane gradnja hiše v Montrealu?

Glede na Remax Canada, cena na kvadratni meter za samostojnega hiša v večjih kanadskih mestih je naslednji: Calgary: 115 – 150 $. Halifax: 115 - 150 $. Montreal : $95 – $160.

Priporočena: