Kakšen je namen trimerja?
Kakšen je namen trimerja?

Video: Kakšen je namen trimerja?

Video: Kakšen je namen trimerja?
Video: Эта буква в имени несёт деньги и достаток. Первая буква в имени влияет на характер и судьбу человека 2024, Maj
Anonim

Pri gradnji lahkih okvirjev a trimer je lesen ali kovinski nosilec (tram), ki se uporablja za ustvarjanje odprtine okoli stopnišča, strešnega okna, dimnika in podobno. Trimerji so nameščeni vzporedno s primarnimi talnimi ali stropnimi nosilci in nosilnimi nosilci, ki potekajo pravokotno na primarne nosilce.

Kaj je na ta način trimer ali vtičnica?

The jack stud je krajši od kralja v celotni dolžini žrebec na vsaki strani okenske ali vratne odprtine, vendar je ključnega pomena za držanje koncev glave, ki premosti vrzel. The jack stud včasih se imenuje a prirezovalni čep.

kaj so hromi pri kadriranju? V mizarstvu se izraz " pohabljen "se nanaša na poseben stenski čep ali strešni špirovc. A pohabljen čep se nahaja nad vrati ali oknom ali pod oknom. A pohabljen špirovci potekajo od kolka do doline na strehi ali so skrajšani, da se omogoči odprtina, kot je dimnik ali strešno okno.

V zvezi s tem, kaj je trimer?

Samostalnik. 1. trimerni tram - gred ki sprejme konec glave v okvirju tal ali strehe, da pusti odprtino za stopnišče ali dimnik itd. trimer . gred - nosilec, ki se uporablja za podporo tal ali streh.

Kaj je namen glave v konstrukciji?

A glavo v Gradnja in inženirski svet je žarek nad odprtino, ki razprši strukturno obremenitev na zunanjo stran odprtine, da ohrani celovitost konstrukcije. Obstajajo nosilci, ki nalagajo obremenitev strehe nad odprtino, ki jo želimo ustvariti.

Priporočena: